Stedentrips

Ontspanning, cultuur en genieten

Ontdek onze mooie bestemmingen.....

vanaf €250 p.p.
Budapest

Budapest
Hongarije

Het leuke aan Boedapest is dat het aantal dingen die je moet zien minder is, waardoor er meer tijd overblijft om te genieten van de stad zelf. Ga lekker koffie drinken, maak een boottochtje op de Donau of ga een dagje ontspannen in één van de prachtige badhuizen. Wat je zult merken tijdens je verblijf in Boedapest is dat de stad voor Europese begrippen nog steeds redelijk goedkoop is. Natuurlijk betaal je vaak meer dan wat je elders in Hongarije betaalt, maar dat geldt eigenlijk altijd voor hoofdsteden.

vanaf €275 p.p.
Budapest01

Valencia
Spanje

Valencia heeft een aantal ingrediënten die vergelijkbaar zijn met Barcelona. De stad heeft een historische binnenstad, er zijn verschillende bezienswaardigheden die echt de moeite waard zijn, de Valenciaanse stranden zijn er voor de factor zon-zee-strand in de zomer en er staan een aantal bijzondere bouwwerken waarmee Valencia zich onderscheidt van andere steden. Deze hoogtepunten van moderne architectuur zijn verzameld in de nieuwe wijk Ciudad de las Artes y Ciencias. Hier zijn kunst, cultuur en wetenschap samengesmolten in een prachtig jasje. Natuurlijk moet je ook paella eten op een terras want het komt hier oorspronkelijk vandaan.

vanaf€230
48240206896 9e3cbd9c6d k

Tallinn
Estland

Tallinn is de hoofdstad van Estland en een perfecte bestemming als je het comfort van de moderne wereld en een veelzijdig nachtleven wilt combineren met een rijke culturele  historie.  Hier is het goede nieuws: aangezien Tallinn zo’n compacte, groene hoofdstad is, kun je in een weekend veel afleggen en tegelijkertijd genieten van korte schilderachtige wandelingen. De oude binnenstad van Tallinn is een van de best bewaarde stadscentra van de Hanzesteden ter wereld. Op een steenworp afstand vindt je trendy wijken en grote winkelcentra.

vanaf €250
Rome

Rome
Italië

Alle wegen leiden naar Rome luid het spreekwoord niet voor niks. In dit openlucht museum moet je gewoon een keer in je leven geweest zijn. Gooi een muntje in de campo di Fiori fontein op het Piazza Navona en je komt er terug, zegt men. Slenter door de straatjes, bezoek het Colosseum en het Forum. Deze stad heeft alles wat je zoekt in een stedentrip: ontspanning, cultuur en heerlijk eten.

vanaf €255
Split01

Split
Kroatië

Split is de perfecte bestemming voor een stedentrip. Het is niet te groot maar toch genoeg te zien zoals het beroemde paleis van Diocletianus, de kathedraal en de Pjaca. Nadat je dit op je gemak bekeken hebt slenter je naar de Riva, de boulevard van Split. Hier plof je op één van de vele terasjes neer voor een verkoelende pivo (bier) of vino (wijn) en een lekker mediterranees hapje. Het leven is hier goed vol te houden.

City Athens
× Hoe kan ik je helpen?