Trouwen in Canada

De mooiste dag van je leven is je Trouwdag!!

trouwen-in-canada
trouwen-in-canada

Avontuurlijk trouwen?

Ga samen het avontuur aan door te trouwen in Canada. In samenwerking met My Forever Weddings organiseert Manyways2travel reizen naar Canada

Waarom trouwen in Canada? Omdat het een super avontuur gaat worden. Denk aan adembenemende uitzichten, één worden met de natuur en  activiteiten vol actie of luxe. Van bergen, tot watervallen, tot stranden, en gletsjers, helikoptervluchten en offroadtochten, met een Canadese Adventure Wedding zijn de mogelijkheden eindeloos.

Via My Forever Weddings wordt jullie trouwerij tot in de puntjes verzorgt. Manyways2travel regelt jullie reis naar Canada en de huwelijksreis na de trouwerij.

Na genoten te hebben van de huwelijksnacht kunnen jullie gaan genieten van het schitterende Canada. Maak een rondreis met de camper of met een huurauto. Alles kan geregeld worden.

Voor jullie eventuele gasten kan er in samenwerking met een lokale Nederlandstalige touroperator ook een mooi programma samengesteld worden.

 

Warm geworden van het idee om te trouwen in Canada en een onvergetelijke huwelijksreis? Neem gerust contact op met My Forever Weddings voor het trouwen of met Manyways2travel voor de reis.

× Hoe kan ik je helpen?