Huwelijksreizen en trouwen in het buitenland

De mooiste dag van je leven

Jullie willen heel graag trouwen maar dan niet een standaard trouwerij. Van jullie mag het het net even anders. Wat dachten jullie van met een helicopter naar een berg vliegen en daar elkaar het jawoord geven? Of trouwen op een romantische wijngaard in Italië met als achtergrond de heuvels van de Toscane?

Natuurlijk kan je ook bij Manyways2travel terecht als jullie alleen je huwelijksreis wilt laten regelen. Wat dacht je van een super romantisch hotel met zeezicht in Griekenland of een mooie stedentrip in Rome?

Canada

Ga met je partner voor het avontuur en trouw in Canada
Avontuur

Huwelijksreis Griekenland

Pure romantiek voor elk budget

Italië

Trouwen in Italië en combineren met je huwelijksreis

Las Vegas

Trouwen In Las Vegas en maak een mooie rondreis als huwelijksreis

Natuurlijk zijn andere bestemmingen ook mogelijk.....

Hebben jullie een voorkeur voor een ander land? Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden. Ik heb contact met wedding planners in diverse landen, die de lokale cultuur kennen en weten hoe ze een bruiloft moeten organiseren. Via Manyways2travel kan jullie reis en huwelijksreis geregeld worden. Ook voor de de eventuele gasten kan een leuk reisprogramma georganiseerd worden.

Het kan de mooiste dag van je leven worden......

Voordelen voor jullie?

Als je gaat trouwen komt er al genoeg op jullie af, zoveel beslissingen te nemen en tussendoor ook nog genieten van elkaar. Bespaar jullie de tijd van het uitzoeken naar de perfecte locatie of die romantische huwelijksreis.

travex 5

Informatie over trouwen in het buitenland.

Ik kan me voorstellen dat jullie vragen hebben over wat je moet weten en regelen als je in het buitenland wilt trouwen. Veel info kan je vinden op www.rijksoverheid.nl

Het lijkt misschien wat lastig om alles te regelen maar in de basis komt het erop neer dat je nadat je getrouwd bent alleen je huwelijk nog moet registreren in Nederland.

× Hoe kan ik je helpen?