Speciale reizen

Zo heb je de wereld nog nooit gezien

Streep die bestemming van je bucketlist, ontdek plekken waar je altijd van gedroomd hebt, trouwen op een aparte locatie en daarna die droom huwelijksreis of varen met een zeilcharter over de Waddenzee en zeehonden spotten.

Upcoming trips
14 daagse huwelijksreis Bali
Samen genieten, van elkaar en van dit mooie eiland.
TIP
7 daagse reis Noorderlicht
Bekijk dit natuur fenomeen .
TIP
21 daagse reis Guyana
Ontdek dit bijzondere land als één van de eersten.
Tip

Waarom speciale reizen in mijn aanbod?

Je wilt op reis of ergens overnachten maar dan net even wat anders, wat meer off the beaten track, zoals dat zo mooi heet. Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Verder zijn er ook bijzondere trouwbestemmingen in ontwikkeling zoals trouwen in Canada en daarna een bijzondere huwelijksrondreis voor jullie. Of die onvergetelijke huwelijksreis naar het romantisch Bali met zijn tropische stranden en schitterende cultuur. Op het eiland zijn vele mooie trips te maken en natuurlijk is er de mogelijkheid om 1 of meerdere buureilanden te bezoeken.

Persoonlijk ga ik liever niet naar massale toeristische bestemmingen, ook al ontkom je daar niet altijd aan. Met het aanbod van speciale reizen is elke bestemming zo in te vullen zoals jij het leuk vindt maar dan net een beetje anders. In plaats van in een standaard hotel overnachten heb je ook de mogelijkheid om eens ergens anders te slapen. Denk eens aan een onderwaterkamer, een iglo hotel of een klooster. Maak een wandeling met een local die je alle ins&outs kan vertellen over de stad of streek waar je bent.

Wil je echt een bijzonder avontuur? Wat dacht je van een bucketlist bestemming maar tot 3 dagen van vertrek is het een verrassing waar je precies heen gaat? Of dichterbij huis met een zeilboot een tocht maken over het IJsselmeer of de Waddenzee en zien waar de wind je heen brengt. Ben je een liefhebber van kleinschalig en ecologisch toerisme, ontdek dan de mogelijkheden die Guyana als buurland van Suriname te bieden heeft. 

Allemaal mogelijkheden dus neem gerust contact op voor al je vragen of informatie.

Reisaanbod

reisadvies Anna Trijntje Manyways2travel
4/5
2 - 7 dagen op een zeilboot

Vaar met de Anna Trijntje over het IJsselmeer, de Waddenzee of waar de wind je heen voert!

Vanaf

€700

Bijzondere overnachtingen
4.5/5
Bijzondere overnachtingen

Ben je op zoek naar een keer op een aparte locatie overnachten? 

Vanaf

€65

Huwelijksreis scaled
4/5
Huwelijksreizen en trouwen in het buitenland

Op zoek naar een romantische bestemming maar net even anders?

Vanaf

€1000

Corsica bucketlist scaled
4.8/5
Bucketlist verassingsreis

Laat je verrassen met een reis die misschien niet op je lijst staat

Vanaf

€450

Reisadvies nodig?

Neem gerust contact op voor informatie of een vrijblijvend reisvoorstel.

Stop met surfen op zoek naar die ene reis!

Heb je een idee voor een reis maar heb je geen tijd of zin om dit te regelen? Kan je moeilijk invulling geven aan je reis of kan je wel wat inspiratie gebruiken? kan je geen reis vinden naar de bestemming van je dromen?

Neem gerust contact op.

× Hoe kan ik je helpen?