Rondreis door Zweden

Ontdek verblijfplaatsen en bezienswaardigheden

Waarom een rondreis maken in Zweden?

Een rondreis maken in Zweden heeft bijna alleen maar voordelen. Het is bijvoorbeeld dichterbij dan Zuid Frankrijk, heeft heel veel prachtige en diverse natuur; duizenden meren, bergen, bossen eilanden en strand. Verder is het een kindvriendelijk land met veel sportieve en culturele activiteiten die geschikt zijn voor kinderen. Pretparken en dierenparken zijn er voldoende aanwezig. Teveel om op te noemen maar in ieder geval perfect om zowel als stel of als familie te bezoeken.

Je kunt een actieve vakantie met fietsen, hiken, kanoën of vlotten bouwen prima combineren met één van de grotere steden als Stockholm, Götenborg of Malmö.  Heb je meer behoefte aan wat rust, zon, zee en strand dan leent Zuid Zweden zich daar prima voor met zijn talloze zandstranden.

Overnachten kun je op verschillende manieren maar de leukste is, denk ik, toch wel een verblijf in een stuga. Bijna iedereen die naar Zweden op vakantie  gaat wil in een karakteristiek rood huisje verblijven. Droom jij er ook van, vakantie in je eigen Zweedse stuga gelegen in een bos of aan een meer? Gelukkig zijn er genoeg Zweedse stuga’s te huur.

Informeer naar de mogelijkheden, vraag een offerte aan of neem gerust contact op.

× Hoe kan ik je helpen?