Rondreis door Noorwegen

Als je voor natuur op reis gaat

Onvergetelijke indrukken, leuke activiteiten en adembenemende natuur

Zodra je van de boot komt, begrijp je gelijk waar Noorwegen om bekend staat; natuur in al haar verschijningen. Het lijkt wel alsof het landschap per bocht verandert. Van de scheren aan de zuidwestkust tot de fjorden die bijna de hele westkust in beslag nemen. Van groene, bloeiende dalen naar ijzige vlaktes in 2 uur tijd. Met al deze wisselingen van de natuur verandert het weer mee dus vergeet ook je regenjas niet!

Noorwegen heeft zoveel te bieden: bergen, water, bossen. Noorwegen is het meest bekend door de vele fjorden en indrukwekkende natuur en heeft bovendien het meest noordelijkste punt van het vaste land van Europa, de Noordkaap. Nu is het bereiken van de  Noordkaap per auto best een tijdrovend avontuur. Overweeg hiervoor om de trein te nemen 

Er is zoveel te zien, bijna teveel om op te noemen maar ik zal in de voorbeeldreis hieronder je een idee proberen te geven wat er zoal te zien valt. Voor deze reis moet je echt wel 4 weken uittrekken. Wil je korter weg kan ik de reis natuurlijk aanpassen.

Tevens is er heel veel te doen, voor jong en oud, actief en wat minder actief. Deze activiteiten worden aangepast naar de wensen van je reisgezelschap.

Noorwegen is misschien niet goedkoop maar vergeet vooral niet dat de belangrijkste bezienswaardigheid, de natuur, gratis is……

× Hoe kan ik je helpen?