AVONTUURLIJKE RONDREIZEN

Met de auto, vliegtuig of fly&drive

Zoek het avontuur op en ontdek de wereld om je heen…..

Upcoming trips
21 daagse rondreis Engeland & Wales
Ontdek Midden-, Zuid-Engeland en Wales met deze auto rondreis.
21 daagse rondreis Noorwegen
Ontdek met de auto het land van de Vikingen en de fjorden
Hot
21 daagse reis Zuid-Zweden
Langgerekte zandstranden, rode huisjes en een aangenaam klimaat.
Tip

Rondreizen, nu te boeken voor 2021.

Rondreizen kun je op verschillende manieren maken en er zijn ontelbare mogelijke bestemmingen. Om je niet al teveel keuzestress te bezorgen lichten we een aantal bestemmingen er uit zodat je een beeld krijgt van de mogelijkheden. Je hebt, bijvoorbeeld, altijd al eens een rondreis door Noorwegen willen maken. Met de auto door ruige natuur en langs de fjorden rijden. Het volgende moment is alles weer groen om je heen en het mooie is, natuur is gratis. Of wat denk je van een camping en hotel combinatiereis door Groot Brittannië. Bezoek de zuidkust van Engeland en reis via Wales door naar het noorden van Schotland.

Zodra het weer mogelijk is om verre reizen te maken hebben we ook diverse bestemmingen in het aanbod. Te denken valt aan Japan, Indonesië, Vietnam, Zuid Afrika en nog veel meer…..

Deze reizen kunnen starten vanuit Nederland of als fly&drive geboekt worden. Voor de verre reizen kun je vliegtuigtickets boeken en eventueel aanvullen met accommodatie en/of plaatselijk vervoer.

Voor alle mogelijkheden kun je het best persoonlijk contact opnemen.

Beschikbare reizen

leonard cotte c1Jp fo53U8 unsplash 1 scaled
4/5
2 of 3 weken Frankrijk

Leven als een god in…..Frankrijk. Bezoek dit veelzijdige land waar je alle kanten op kan.

Vanaf

€650

Hulp nodig?

Neem gerust contact op, ik neem zo spoedig mogelijk op....
mountain 1031130 1920

Noorwegen

Zoek het avontuur op in het land van de vikingen, fjorden, watervallen en houten staafkerken. Beklim de preikestolen of ga kanoën op de Heidangerfjord. Er is zoveel te zien en te doen dat de tijd voorbij vliegt. Een voordeel is dat dankzij de zomernachtzon de dagen langer duren waardoor je stiekem meer vakantie hebt.

stonehenge 101801 1280

Groot Brittannië

Van de stranden en de historische kastelen aan de Engelse zuidkust tot aan de ruige hooglanden in noorden van Schotland en van alles en nog wat er tussenin. Geniet van de humor en de gastvrijheid in het Verenigde koninkrijk. Vergeet natuurlijk niet een pint te drinken in de pub.

paris 674958 640

Frankrijk

Leven als een god in Frankrijk.Ten eerste schijnt in Frankrijk (bijna) altijd de zon. Ten tweede Frankrijk is een prachtig land met ontzettend veel variatie. Van de ruige kusten van Normandië tot de lavendelvelden in de Provence. Ten derde, je kan er zo heerlijk eten of lekker genieten op een terrasje. Dat is vakantie!

3015 Kuressaare Castle Priidu Saart 743192

Baltische staten

moose 4805194 640

Zweden

buddha 525883 640

Azië

× Hoe kan ik je helpen?