Wie ben ik.....

Mijn naam is Ron van Dijk, 52 jaar jong, getrouwd en we hebben een zoon. Al jaren tover ik voor mijn gezin bijzondere en avontuurlijke reizen uit de hoge hoed. Elk jaar is het weer een verrassing waar we uit gaan komen en hoe we daar heen gaan. Het blinde vertrouwen is er want ze weten dat het altijd goed komt. Zo zijn we al op vele bijzondere plekjes geweest want met mij kom je nog eens ergens.

Als achtergrond heb ik, qua opleidingen, voornamelijk sociale opleidingen gedaan. Sociale dienstverlening, inrichtingswerk en cultureel maatschappelijke vorming. Ik heb taalles gegeven aan migranten, gewerkt met lichamelijke en geestelijke gehandicapten, in buurthuizen en jongerencentra. Via via kreeg ik op mijn 22e een bijbaan als technicus in het theater. Daar voelde ik mij dusdanig op mijn plaats dat ik gestopt ben met mijn opleiding en fulltime als technicus ben gaan werken. In bijna 30 jaar heb ik bij ontelbare voorstellingen en evenementen mogen werken. Ik heb, voor werk, half Europa,  Zuid Afrika en Zimbabwe afgereisd dus dat sloot mooi aan bij mijn reislust. En ik heb geleerd dat het ook wat reizen betreft draait om bijzondere momenten en het ontmoeten van bijzondere mensen.

Toen het Coronavirus in 2020 genadeloos toesloeg raakte ik mijn baan in de evenementen sector kwijt en sindsdien zit ik thuis. Helaas bleek dat er op korte termijn geen verbetering zou plaats vinden dus wat nu? Ik ben niet bij de pakken neer gaan zitten maar heb deze tijd benut om in mezelf te investeren door het volgen van diverse cursussen. Op een gegeven moment kwam het besef dat ik zelfstandig ondernemer wilde gaan worden. Met dat in mijn achterhoofd ben ik gaan nadenken waar mijn passie en expertise ligt en zo kwam ik uit op reizen. Het reizen zit mij ook in het bloed want mijn opa was chauffeur internationale busreizen en reisleider. Mijn vader was zeeman bij de marine en de koopvaardij. Het antwoord: Het vormgeven van bijzondere reizen voor bijzondere mensen.

Als reisadviseur heb ik dus nog niet zoveel ervaring als sommige collega’s maar ik compenseer dit met enthousiasme, veelzijdig aanbod, op maat gemaakte reizen inclusief persoonlijke reisgids en flexibele bereikbaarheid.

En zo maak ik ook voor u een reis met een verhaal.

× Hoe kan ik je helpen?