Reisadvies Europa, Coronaproof op vakantie?

Wie wil er nu niet op vakantie deze zomer? we snakken met zijn allen naar meer vrijheid. Vakantie of reizen hoort hier zeer zeker bij. Waar kunnen we heen, is het wel veilig, kunnen we eventueel makkelijk thuis komen als er toch wat gebeurt? Mijn reisadvies om Corona proof op reis te gaan is: huur een camper.

Aan het huren van een camper zitten een aantal grote voordelen. Ten eerste kan je op het laatste moment beslissen waar je heen gaat, je zit nergens aan vast. Mochten de grenzen toch dicht gaan dan is in Nederland blijven echt geen slecht alternatief. Kijk maar eens bij mijn camperreizen Nederland.

Ten tweede kan je altijd snel weg komen mocht er toch wat aan de hand zijn met jou en je reisgezelschap of in het land waar je rond reist. Als laatste is het grootste voordeel dat je aan boord je eigen wc en douche hebt dus nergens van afhankelijk bent.

Ondanks alles wat er nu in de wereld gebeurt is reizen met een camper het ultieme gevoel van reizen in vrijheid. Dat reizen met een camper daarnaast ook een fantastisch avontuur is blijft mooi meegenomen. Ik zou niet te lang wachten met boeken want in 2020 is de vraag naar huur campers gigantisch toegenomen dus boek nu je camper voor 2021!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?