Nu te boeken camperreizen voor de zomer van 2021!

2 of 3 weken Nederland

Op zoek naar de mooiste plekjes in eigen land maar net even anders.
TIP
21 daagse Camperreis Scandinavië
Vikingen, fjorden, wild kamperen en schitterende natuur.
TIP
21 daagse camperreis Normandië en Bretagne
Met de camper langs de kust van frankrijk.
NIEUW

Camperreizen nu te boeken voor de zomer van 2021!

 

Camperreizen en Coronaproof op reis, dat gaat heel goed samen. Een ander groot voordeel is dat je op het laatste moment kan besluiten waar je heen gaat. Gelukkig is er héél veel te ontdekken, zowel in Nederland als in de rest van de wereld.

Het voordeel van in Europa blijven is dat als het toch niet zo bevalt waar je op dat moment bent; dan ben je zo weer weg, zonder wat in te hoeven pakken! Altijd al een camperreis van Nederland naar Noorwegen willen maken? Of een camperreis van Nederland naar Portugal? Ook is camperreizen ideaal met kinderen. Huur een camper met een stapelbed en ze willen nooit meer iets anders. Elke dag is weer een nieuw avontuur! Vindt je het lastig om te besluiten waar de reis heengaat, op deze pagina vindt je verschillende camperreizen ter inspiratie. Mocht je iets totaal anders willen, neem gerust contact op.

Het grootste voordeel is dat je aan boord je eigen wc en douche hebt en dus nergens van afhankelijk bent. Koken en afwassen doe je in je eigen keuken. Je kan op een parkeerplaats overnachten (als dat toegestaan is) of op een camping. Dat is voor iedereen anders maar ik help je graag met uitzoeken van je ideale camperreis.

Vindt je het lastig om de juiste camper te boeken? Wij kunnen assisteren en adviseren bij het boeken van een camper. Zoek tevens een mooie reis uit en voila, de koffers kunnen virtueel ingepakt gaan worden.

De camperreizen die hieronder aangeboden worden zijn reizen in, of met vertrek vanuit Nederland. Voor alle buitenlandse bestemmingen bestaat de mogelijkheid om met het vliegtuig, de auto of met de trein te reizen en ter plekke lokaal de camper op te halen. 

Voor alle mogelijkheden kunt u het best persoonlijk contact opnemen.

Overzicht reizen

camperreizzen
Camperreis in Nederland

Zoek het avontuur op dichtbij huis. Van Waddeneiland Texel tot het Limburgse Valkenswaard en van de Zeeuwse stranden tot de kop van Groningen.

Vanaf

€900 p.w.

camperreizen
Camperreis Duitsland

Bij onze oosterburen kun je genieten van mooie landschappen, gezellige dorpjes en steden en de camperplaatsen zijn er uitstekend geregeld.

Vanaf

€950 p.w.

Camperreis Frankrijk
Camperreis Frankrijk

Maak een tocht langs de stranden en historische plekken van Normandië en Bretagne of trek door de mooie Dordogne met zijn kastelen en pittoreske dorpjes.

Vanaf

€950 p.w.

camperreis-engeland-schotland
Camperreis Engeland

Steek over met de boot of de trein en je voelt je gelijk op vakantie. Ervaar de historie en de schitterende landschappen. Vindt je het eng om links te rijden, het went zo, echt waar.

Vanaf

€1050 p.w.

Noorwegen 1
Camperreis Scandinavië

Op 6 uur rijden van Nederland dompel je je onder in de gastvrijheid van de Scandinaviërs. Ontdek de cultuur van de Vikingen en geniet van de ruimte en de natuur.

Vanaf

€1150 p.w.

slov2a 637 358 90
Camperreis Slovenië

Reis via Duitsland en Oostenrijk naar het relatief onbekende maar schitterende Slovenië.  

Vanaf

€1150 p.w.

Hulp nodig?

Neem gerust contact op, ik neem zo spoedig mogelijk op....

Voor- en najaarskorting

Voor veel landen kan je, als je buiten het hoogseizoen reist, aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen krijgen!
kORTING

Gallerie

Vector 4

Praktische tips voor de beginnende camperaar vindt je hier! 

Video afspelen

Praktische tips over rijden met een camper

Reisvoorstel aanvragen?

Wil je vrijblijvend een reisvoorstel ontvangen of heb je andere vragen? Neem gerust contact op!

× Hoe kan ik je helpen?