Berichten

Blog

Mask Group 2
Vector 10 b
Manyways2travel kantoor
Vector 9 8

Zin om weer op reis te gaan?

Reisadvies nodig voor de zomer 2021? Ik zit er klaar voor om je van dienst te zijn. Vandaag of zeer binnenkort zullen er veel landen van oranje naar geel gaan zodat er weer naar deze landen gereisd kan worden. Op dit moment staan de Spaanse- en sommige Griekse eilanden op de nominatie. Italië heeft al aangegeven dat Nederlandse toeristen welkom zijn (graag zelfs!) en meerdere landen zullen snel volgen. Meer lezen? klik hieronder......

Camperreis, rondreis of treinreis?

Camperreis Verenigd Koninkrijk
manyways2travel

De vakanties staan weer voor de deur dus tijd om na te  denken en te gaan regelen. Misschien vind je dit altijd al een vervelende klus omdat het zoveel zoek- en regelwerk is. Je hebt al zo weinig tijd over en je hebt nog zoveel andere dingen te doen dus kan dat niet anders? Elk jaar is het weer een uitdaging om iets te vinden wat iedereen leuk vindt. Dit jaar is het extra lastig want waar kan je heen door het Corona virus, zullen de grenzen open zijn? Is vakantie in Nederland eigenlijk ook niet leuk? je hoort vaak dat er ook in Nederland zoveel moois te zien is maar waar? Zou een camperreis wat voor mij zijn? Waar huur je die?

Als deze vragen je bezig houden en je komt er niet uit, laat Manyways2travel je adviseren. We hebben vele bestemmingen en manieren van reizen op onze site staan. Wat dacht je van een mooie camperreis naar Scandinavië. Rijden in je eigen tempo door fantastisch mooie natuur en slapen waar je wilt in je huisje op wielen. Of maak een rondreis door Zuid Engeland. Geniet van de historie en gastvrijheid en dat links rijden, dat went heel snel.

Samen komen we tot de vakantie die je verdient. Kijk op manyways2travel voor meer info of vraag een offerte aan.

Lees meer over reizen tijdens en na Corona in mijn blog.

mountain 1031130 1920

Het nieuwe reizen……

Slowtravel, champing, vliegschaamte, treintrots…. zo maar wat termen die je voorbij ziet komen als je over reizen tijdens en na Corona leest. Waar het op neer komt is dat de wereld drastisch veranderd is en dus zal de reiswereld mee moeten veranderen. Mensen willen weer op reis maar kan dat, waarheen en hoe? We willen weer met zijn allen op pad maar hoe houd je dan 1,5 meter afstand? Allemaal vragen die velen van ons bezighouden maar waar nog weinig antwoorden op te geven zijn. Veel is nog onzeker. Wat ik wel weet is dat er zeker nog mogelijkheden zijn om  mooie avonturen te beleven. Ga eens met een camper op reis. Trek de wijde wereld in met je huisje op wielen. Verken ons mooie Nederland of onze buurlanden. Je zult zien dat je voor heel veel dingen niet naar een ver land hoeft te vliegen maar dat er in Europa ook heel veel mooie en bijzondere bestemmingen te vinden zijn. Mocht jij het niet kunnen verzinnen, laat mij je dan bij een nieuw avontuur helpen!

 

× Hoe kan ik je helpen?